Professzionális CNC megmunkálás

Cégünk széles körben vállal fémtechnológiai szolgáltatást modern, CNC vezérlésű, valamint hagyományos megmunkáló gépekkel egyaránt. Profiljaink közé tartozik a gépi forgácsolással előállított ipari alkatrészek, gépelemek egyedi és kis- sorozatgyártása.
A megrendelő által biztosított alkatrészrajz szerint gyártjuk le az alkatrészeket, de lehetőség van arra is, hogy saját magunk készítsük el az alkatrészek technológiai dokumentációit, majd a megrendelő által jóváhagyott rajzok alapján legyártjuk az alkatrészeket a kívánt mennyiségben.
Esztergálás, fúrás, marás, vízvágás, plazmavágás, lángvágás, fűrészelés minden formájában lehetséges. A bonyolultabb alkatrészek gyártását CNC megmunkáló központunkon, CAM szoftverek használatával tudjuk biztosítani. Tengelyszerű alkatrészeket pedig CNC esztergáinkon állítunk elő kis- közepes sorozatban. Mérési jegyzőkönyvek készítésekor nagy pontosságú mérőműszereket használunk (Mahr, Mitutoyo, Faro).
A különböző méretű és darabszámú alkatrészek gyártási folyamatát CNC vezérelt gépeken végezzük, lerövidítve így az átfutási időt, ellenben növelve a termelékenységet.
A modern technológiának köszönhetően ma már a hagyományos gépek mellett programozható szerszámgépekkel dolgozunk, melyekkel lehetséges a gyors és precíz esztergálás és marás. Ezeket a berendezéseket úgy tervezték, hogy a lehető legpontosabban készíthessék el a tervezett alkatrészeket. Az automatizált CNC gépekkel rugalmasabban, időtakarékosabban és pontosabban lehet gyártani akár az egyedi alkatrészeket is.

  • Esztergálás átmérő: 280mm-ig

  • Marás max. 1300x650mm-g

  • Egyedi készülékek gyártása

Vegye fel velünk mielőbb a kapcsolatot…